Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro




tro på dina drömmar
kämpa mot snäva bojor
slå mot stängda dörrar

där skatten bor
bevakad av trångsyntheten
den som saknar färger på sin palett

tro
tro




Fri vers av kath
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-03-17 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath