Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära rymders tidlöshet




in på den bara tråden
utskuren ur sårbarhet
leker vi ett tag
bakom murar
nära rymders tidlöshet

där stjärnor föds
i våra andetag

se hur dagen väntar
utanför vår horisont nu






Fri vers av kath
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-03-18 18:54



Bookmark and Share


  Smultris
svårt att finna ord för allt det vackra du beskriver i denna dikt... *mållös*
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath