Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur det mjukaste




ur det mjukaste
av din kropps hud
stiger doften av mystik
i en närhet
av den viskande kärleken




Fri vers av kath
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-03-18 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath