Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsviktigt



Blomman slokar
gröna blad viker sig
knoppar gömmer sig
löken torkar

vasens utsida samlar damm
krukans färg grånar
kopparns ärg frestar på
smutsen syns

Hård materia står på egna ben
slitet yttre klarar sig självt

Allt levande är ständigt beroende
liv behöver liv för att leva




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-21 11:54



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP