Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är när .....



det är när stråken av oro
bildar fåror av sorg
i en försvagad skugga
där den springande punkten
räds morgondagen

men vårens blommor
vilar än i min famn
och rädslan är min vän




Fri vers av kath
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-03-20 07:53



Bookmark and Share


  stannar kvar
Underbart, det hoppfulla andra stycket lyfter det första på ett skönt vis...
2006-03-21

  Anders P VIP
att umgås med rädslan som en vän är en konst som få behärskar. För mig andas denna dikt ändå oro.
2006-03-20

  Anna H
Vackert och vemodigt! Det finns hopp i den här dikten...
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath