Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ramar böjs och tänjs






färger tyngda av intigheten
där den utmärkande tomheten
är det som fyller dagar
vid en ås av mörker

ramar böjs och tänjs
i en resa jag inte valt
nedåt nära ensamma spår




Fri vers av kath
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-03-19 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath