Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en lätt beröring




och mitt hjärta läker
i en närhet av dig
vid nätters hav
där livet är lätt

en dans bland månars sken
då dagars dikt leker


i en lätt beröring




Fri vers av kath
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-03-22 07:28



Bookmark and Share


  kanelen
En transparens som tilltalar mig mycket! Lätt, mycket lätt så att det nästan inte finns, men anas dessto mer! Som svala slöjor som vajar lite i den svaga vinden!!!
Så vackert!!
2006-03-29

  Per Rydberg
Som genomskinlig! Som seglande i vinden! Vitskimrande och vacker!!
2006-03-23

  stannar kvar
Fint men nästan uppenbart du, men hur kan jag klaga på så fina ord?
2006-03-23

    Mejja
Ja som en vind kommer dina ord och berör som det vore storm. Kraftfullt!
2006-03-22

  Rachel Roth
denna text berör lätt och med glädje! Tack
2006-03-22

  Daniel_78 VIP
instämmer, vid nätters hav,
här har du hittat en godbit
bra!
2006-03-22

  rebecca d VIP
vid nätters hav...fint!Känslan av långa fyllda o också tomma nätter som sträcker sig ändlösa...
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath