Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska..


Livstråd

 

 

 

Hans liv höll i hennes

liv

Trådar av själ

Av andetag

nära

Han drömde hennes drömmar

Gömde dem inuti hennes själ

För han var hennes

utan att veta

Utan att känna

henne

 

Mörkret sänkte sig sakta

ned över hennes famn

Hon talade ur mörkret

Viskade

Pärlor föll från hennes himmel

Om han visste att rymden var hans

Stjärnorna deras

 

Om han bara förstod henne

Då skulle universum lysa

som diamanterna i hennes ögon

Då skulle själen

för alltid vara hans

Då skulle trådar flätas samman

Till en enda tråd

Livstråd

 

Hon önskar det än

Att han ska bli det

Sammanflätad

Av själens trådar

Sammanlänkade

Till ett

Till en enda

 

livstråd




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-04-02 16:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Å vad fint Nina! Kul att du är tillbaka!
2014-04-06

  Gabrielle Laurèntzen
Som en underbar tavla är denna text, vacker och färggrant målad!
2014-04-05

    ej medlem längre
Vackert !
2014-04-04

  WyS VIP
Så vackra bilder rusar förbi...eterisk!
2014-04-04

  Niclas Petersson VIP
Snyggt.
Gillar.
2014-04-03

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering!
2014-04-03

    Ken Cassel
hihihi

Kramar..
2014-04-03

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint- som bara du kan....
2014-04-02

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker tanke...
2014-04-02

  annacecilia
Mycket vacker! Bokmärker!!
2014-04-02

  ULJO
Fint, mycket fint
2014-04-02

  M:tin
Tycker om!!!!
2014-04-02

    ej medlem längre
gillar denna!
2014-04-02

  Lars Hedlin
Mycket bra
2014-04-02

  Rozsi.kovacs

Vad fint poetat
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP