Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans

Någonstans finns det en hand
som passar min hand

någonstans ler en mun
som vill pussa min mun

någonstans saknar hud
beröra min hy

någonstans ligger någon
i ensam säng i längtan till mig
någon som inte funnit mig
kanske inte ens vet om mig

någonstans
någon gång
någon
bara för mig
bara jag för någon

någon gång någon som vill sjunga för mig
tyst när hon tror att jag sover
stryka min kind
le när jag ler i sömnen åt berörningen

kanske någon gång
mer än en dröm
men värd att få
någon gång
även för någon
som jag
någon gång




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-02 20:11



Bookmark and Share


  agneta pichler
Längtan så vacker


2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP