Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeväckning



Någonstans på vägen blev tanken tillåten
hela avbildens talang i anspråk tagen
men säg mig, Du som övergår min hjärnas prestanda,
Du vars helhet inte ryms i min,

härutanför Paradiset på ständig flykt
från det vi visste vi trodde
till det vi tror vi vet,
var går gränsen mellan Dig och mig?




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-04 12:45



Bookmark and Share


  Nasrin
väldigt talande och tankeväckande text!
2014-04-18

  aol
ja eller var flyter ni samman, någonstans inom oss finns också likheter, bra tankeväckande skrift
Gunnel,
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP