Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karma Carpe diem


Liv efter liv

 

I riddarens tempel

han kärleken skänkte

keruber

med ringar av guld

sköt pilar så djupt

i brinnande hjärtan

de älskande två

svävade då

i pelarnas sal

av gyllene guld

den vackraste sköld

mitt hjärta du stal

gav mig intet val

än att älska

att känna

hur hjärtat brann

mitt hjärta du vann

i evighet eldar skall brinna

kärleken segra

prinsessan din kvinna

i hjärtats begär

jag älskar jag svär

du är min prins

förevigt älskad

liv efter liv

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-09 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alldeles ljuvligt.
2014-04-11

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-04-11

  M:tin
Oj, den var mäktig!!!!
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP