Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspiration XX


Drömkyssar ( Haiku, Senryo) (Rim)

Minns dina 

i mina vakna

drömmar

 

minns dina läppars smak

din tungas heta eftersmak

dina läppar mot min kind

 

minns din tungas lek

dina händers smek

brännande eldar

 

 

drömkyssar du gav och tog

kyssar och änglarna log

kände blommornas doft

 

doften kom

den av änglar som

som bara änglar känner

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-12 13:45



Bookmark and Share


  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2014-04-13

    ej medlem längre
Drömkyssar :-)
2014-04-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2014-04-13

    ej medlem längre
Väldigt fin !
2014-04-12

  Daniela I
Vackert.
2014-04-12

    ej medlem längre
Dina ord är lika vackra som drömmarna.
2014-04-12

  Lars Hedlin
Ömsinta toner som man blir glad av! ;)
2014-04-12

  Eliza-69
Jättefin...
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP