Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita tisdagen



Vit är dagen
efter blåsvart måndag
dags att urskilja
det torsdag ska skära

Smutsen i hörnen
det orena ögonen ser
övning i skarp blick
för själens stängda vrår

På resan mot festen
vardag läggs av
vit är klädnaden
vid färdens mål




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-15 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP