Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsknatten



Mörkret har sänkt sig
det sista skriket tystnat
vanmakten lever

Människan övergiven
Gud förloraren
Livet avrättat

en blixt från ovan
luften stelnar
Döden håller andan





Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-19 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP