Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den fruktansvärda sjukdomen som ingen kan komma undan


Svartsjuk

Ligger kvar där du lämnade mig
minnet av din hud mot min
bränner mitt sinne till aska
ensam på ett lakan
övergiven i smärta
dör jag sakta




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-03-25 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP