Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Jag vet

Jag vet att  jag påverkar

påverkar dig mer mer än du tror

och jag vet att vindarna blåser dit

dit där  änglarna bor

och du

du känner guldet i mina ord

för du vet att jag ser hur du ler

och vi vi vill mer

mer i ett hjärta rött

med tårar som aldrig dött

för kärleken bor i dig sött 

och tårar vilar mot kinden blött

du som vilar dig trött

jag säger det nu

lev älska du

älska mitt hjärta

och ta all min smärta

och gör den till din

för bara du kan älska min

jag vet

jag vet

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-30 18:28



Bookmark and Share


    Ken Cassel
:)(:

hihihi

Du vet du, Nina

Det är bra det

Kramar.
2014-05-01

  M:tin
Mycket fin!!!!
2014-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
Väcker många tankar.
2014-04-30

    ej medlem längre
Mjuka varma vindar med smärta inom..
2014-04-30

  Lars Hedlin
VAckert fångat med ord och känsla!
2014-04-30

    ej medlem längre
det är ju undan
tingen älskade...
2014-04-30

  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde som berör, precis så som
du med dina flöden alltid gör ...

Önskar dig en underbart fin Valborg ...
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP