Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I hennes tankar


Mörker?

Mörker 

är kanske ljus?

kanske

bakom?

 

Hör änglar

viskar bakom molnen

där solen alltid är

min himmel?

 

Jag älskar

därför är jag

evig?

 

Mörker 

är kanske ljus?

kanske

bakom?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-01 10:13



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Bakom mörker syns ljuset.....
2014-05-01

  ULJO
tänkvärt
2014-05-01

  Stjärnöga
så vackra tankar..
ljuset blir så mycket
ljusare
när man sett
mörkret..
och solen lyser
alltid bakom
molnen..
älskar den :)
2014-05-01

  Lars Hedlin
Bra tankegång!
2014-05-01

  Marita Ohlquist VIP
STORA tankar.
2014-05-01

  M:tin
Intressant tanke!!!!
2014-05-01

    ej medlem längre
en stig..
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP