Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är?

Hon är det

hon vet det

hon är

det hon är

men hon vill inte

vara det

så hon bestämmer sig

för att inte längre vara det

och det känns

lite 

befriande?

kanske som

när man är i en båt

nära en spegelblank yta

en varm sommardag 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-01 10:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ett ord stiger upp

...avklädd
2014-05-06

  byggpoeten
Underbart när man lyckas genomföra en förändring i sitt liv:)
2014-05-03

  Stjärnöga
Ljuvligt vacker..
nytt spegelblankt
blad..
2014-05-01

    ej medlem längre
Vackert!Sen är man tillbaks ungefär som en ping pong boll;)Och börjar från noll...
2014-05-01

  Lars Hedlin
Mixar upp känslan!
2014-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Har man guppat omkring i vågorna är det skönt med en spegelblank yta.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP