Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid

Din hud är min

för du andas 

som jag

 

och du är jag

dag efter dag

så är det

 

i mötet med dig

blev vi det

 

vågor som slår

i en ocean tillsammans

i evighetens hav

 

och jag ska för alltid

älska dig

 

för alltid

älska dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-01 10:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vishetsandning
2014-05-06

  Tabac VIP
Hmmmmm.........:)
2014-05-01

  ULJO
Tjusigt
2014-05-01

    ej medlem längre
Fin..
2014-05-01

  Stjärnöga
så vacker
så evig
som vågorna.. :)
2014-05-01

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-05-01

    ej medlem längre
Väldigt vacker!
2014-05-01

  M:tin
Vacker!!!!
2014-05-01

    ej medlem längre
mäktig och kraftfull..
här faller inga tårar mer.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP