Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner

Ljus

finner finner

ljus

 

i anden jag ser

 

mina händer ber

 

se

änglar

se

 

 

i själen 

vi är

en

 

du jag

vi älskar

idag

 

 

imorgon du

är en annan

kom nu

 

vinge bär

känn

du är mig kär

 

 

se

änglar

se

 

i själen 

vi är

en

 

i anden jag ser

 

dina händer ber

 

ljus

finner finner

ljus

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-02 16:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvligt vacker är dina ord..
2014-05-03

  Lars Hedlin
Värmande fint!
2014-05-03

  Rise Little One
så andligt vackert...
2014-05-02

  Stjärnöga
kärlek och ljus
så vackert du
målar dem.. :)
2014-05-02

    ej medlem längre
Mycket fint!
2014-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Vackert!!
2014-05-02

  M:tin
Va bra du skriver!!!!
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP