Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din trädgård

 

Musiken spelar

och jag färdas

till en annan tid

vandrar i din trädgård

fylld av

de vackraste av blommor

som blev min 

i orden som aldrig talade

 

ser oss där

tillsammans 

hur du smeker mina liljor försiktigt

kysser mina rosor ömsint

sänder dem en del av dig

 i överjordisk kärlek

 

se älskade

se

hur du får mig att växa

knoppas

sträcka mig upp

möta dig

 

se

älskade se

magnolian blommar

hon är jag

så kom

så älska

så älska mig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2014-05-04 10:35



Bookmark and Share


  M:tin
Den här är ju otroligt vacker, måste ha missat den!!!!!
2015-05-13

  Eva Langrath VIP
Fin kärlekspoesi
2014-05-11

    ej medlem längre
Kan verkligen se denna vackra blomma mellan dina ljuvliga rader, bra jobbat
2014-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket kärleksfullt och såå vackert...
2014-05-09

  Peter Olausson VIP
fin som våren och kärleken!
2014-05-06

  aol
Så fint skaldat.
2014-05-06

    maija tuori

Mycket vackert som balsam för själen...
2014-05-06

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-05-06

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat!
2014-05-05

  ULJO
Så tjusigt
2014-05-05

  Änglaögon
Underbart vackert och rubriken är så fin!
2014-05-05

  Lars Hedlin
Vackert ser man och känner man just den platsen ;)
2014-05-05

    ej medlem längre
Vilken ljuvlig text!Jag älskar Magnolian!
2014-05-05

  Stjärnöga
Himmelskt vacker
din trädgård :)
2014-05-05

    Birgersdotter VIP
Underbar
2014-05-04

  Anya VIP
Vackra målarfärger med snudd av lycka.
2014-05-04

    ADI Nehlin
vackert..
2014-05-04

    ej medlem längre
Jättevackert !!!
2014-05-04

  Linda CH VIP
Vacker kärleksdikter!
2014-05-04

    ej medlem längre
Underbart vackra ord.
2014-05-04

  Maj-Lis VIP
Mycke fint
2014-05-04

  M:tin
Underbar poesi!!!!
2014-05-04

  Marita Ohlquist VIP
En ömsint och kärleksfull trädgårdsmästare!
2014-05-04

    ej medlem längre
..låter som en härlig o gödande
trädgård att vandra i... vackert
skaldat..

2014-05-04

  princess in the new world
Fint beskrivet och vackert!
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP