Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen målning… finns även bland mina utställningar.. måla


Drömmer ( Senryo)

Jag drömmer drömmar

jag drömmer dig

jag drömmer din kärlek

 

jag drömmer

de älskandes drömmar

jag vet jag älskar 

 

i drömmar jag älskar

jag älskar som du

jag älskar att drömma dem

 

om jag och du

jag älskar tanken

att älska som du

 

jag drömmer jag älskar

jag älskar som du

i mina drömmar är jag du

 

jag älskar drömmarna

som blir det verkliga

i livet här och nu

 

jag drömmer drömmar

jag drömmer dig

jag drömmer din kärlek

 

jag drömmer

de älskandes drömmar

jag vet jag älskar 

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-10 20:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
drömvävande i
glittrandestämning
2014-05-13

  Eliza-69
Jättefin text o målning
2014-05-12

  Lars Hedlin
Vackert och varmt ;)
2014-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra drömmar...vacker bild...
2014-05-11

  Stjärnöga
Underbart vackra
dina kärleksdrömmar :)
2014-05-10

    ej medlem längre
Du målar skönhet med färger och ord.
2014-05-10

  ULJO
Vackra kärlekstoner detta
2014-05-10

    ej medlem längre
Vackert.
2014-05-10

  M:tin
Vackra drömmar och vacker målning!!!!
2014-05-10

  Ronny Berk
ja - drömlikt i ord och bild!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP