Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockrop

små tysta viskningar
lockande
kom
kom till oss
lockande
lovande

kom till oss
lämna din längtan
lämna dina ouppfyllda drömmar
kom
lämna allt bakom

den mörka stora skogen lockar
väntar
säger
mina bäckar kan släcka din törst
min träd och buskar mätta din hunger
bara kom
kom och vandra

lämna allt bakom dig
klä av dig
kom naken som naturen vill ha dig
mina stigar väntar dina fötter
kom och vandra
kom
vi väntar på dig
lämna din längtan
kom till oss
små lockande ord
vem vet om man inte borde.....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-17 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP