Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord VIII

Han älskar mina händers talan

som jag älskar hans 

i tysta ord

 

han älskar mina versfötters stil

älskar varje steg jag tar

som i en andlig kärleksfull dans

 

så visar han mig det

då han kysser bladen av mina ord

 

i varje ord han ser

fyller han det underbara i mig

 

jag liksom dyrkar hans fina ord

hur hans spår stannar kvar

där förevigt inuti mig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-28 18:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
underbar är rörelsen i detta smycke
2014-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som stannar kvar...vackert...
2014-06-01

    ej medlem längre
Fin..
2014-05-30

    Om
mm...så fin att denna få läsa :´)
2014-05-29

  Stjärnöga
varmt vacker..
2014-05-29

    ej medlem längre
Kärleksvarm och vacker!
2014-05-28

  Lars Hedlin
Varmt vackert ;)
2014-05-28

  Eliza-69
Jättefint..
2014-05-28

  M:tin
Kärlek!!!!
2014-05-28

    ej medlem längre
den älskar jag!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP