Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna?

 

Mina ögon

slutna

 

varm sol

ljus

 

hår blåser i vind

mjukt levande

som liv

 

hör

hjärtats slag

dunka

slå

 

försiktigt lyssna

nu

 

i mörker

vandrar i ord

djupt djupt inom

 

vet du?

jag ser

jag ser också

din vind

 

mjuk öm

så stilla

vid havet

vågors brus

 

jag ser

änglavingar omsluta

försiktigt

 

och känner

att jag älskar 

 

dina vita vingar

lätta mjuka

 

starka

i hjärtat

 

nu

 

mina ögon slutna

 

en ängel närmar sig

blåser i ljumma vindar

 

möter i varma blickar

 

sänder den varmaste

kärleken

 

jag känner ord mäktiga

viskas i vindar ömma

 

vidröra hjärtat

 

vidröra det heligaste

jag har och äger

 

min själ

 

hon min ängel

är jag

 

min själ

 är jag

är du?

är vi?

 

mm

vi är 

 

själar

förenade

 

i havet av kärlek

där vi älskar

 

se min själ

se hur hon älskar 

 

jag ber dig

att se

älskade

 

se

min själ

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-05-18 10:01



Bookmark and Share


  Stjärnöga
ljuvlig omfamning
vackra själar..
2014-05-19

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2014-05-19

    Birgersdotter VIP
Smekande varma ord
2014-05-18

  Linda CH VIP
Skön som en smekning!
2014-05-18

  Anya VIP
Tycker om din varma text. Likt en förening med livet, alltet och diktarduet.
2014-05-18

    ADI Nehlin
berörande
2014-05-18

    ej medlem längre
Vackert !
2014-05-18

  M M Mannheim VIP
Fint skaldat!
2014-05-18

    ej medlem längre
Skön text
fjäderlätt

starka slutord
som är lätt att identifiera sej med
2014-05-18

  M:tin
Tycker om mycket!!!!
2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vackert.
2014-05-18

    ej medlem längre
Så ljuvligt vackert!
2014-05-18

    ej medlem längre
så fin så!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP