Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ängel du viskar...


Hela

 

Du

 

jag älskar  dig

av hela mitt hjärta

av hela min själ

 

för du älskar mig hel

som bara du kan

älska mig

som jag älskar dig hel

 

hela dig

jag vill det

hela dig med kärlek

 

i hjärtat fyllt

som bara du och jag kan

 

så älskade

hela mig med din kärlek

 

gör det

för jag vill älska dig hel

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-23 20:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
helandestämma
2014-06-02

  Stjärnöga
så ljuvligt vacker
som bara du kan.. :)
2014-05-29

  byggpoeten
Otroligt vacker:)
Fenomenalt uppbyggd!
2014-05-24

    ej medlem längre
Helande vackert!!
2014-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt vackert...
2014-05-24

    Om
Ett helande budskap färdas genom etern...
2014-05-24

  Marita Ohlquist VIP
En ängels ljuvliga ord.
2014-05-23

    Birgersdotter VIP
otroligt vacker ..den bokmärker jag
2014-05-23

    ej medlem längre
en mässa!
aldrig så vacker..som här
kärleken är enastående..
2014-05-23

  ULJO
Så gudomligt vackert
2014-05-23

    ej medlem längre
Underbart vackra ord.
2014-05-23

  M:tin
Vackrare kan det knappast bli :)
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP