Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken?

Jag älskar kärleken

jag älskade den så mycket

att jag inte märkte

att den försvann

den fanns ju alltid där

inuti mig

vad som än hände

hur han än behandlade mig

jag märkte inte att hans ord blev kalla

att hans ord hånade

att han inte såg

någon annan än sig själv

att han inte längre var

kärleken

tills det var försent

och mina känslor inte längre fanns

för honom

de fanns 

men inte för honom

nu lever de i mig

gömda

för honom

han försöker att visa sin

när han inte längre får min

men de älskandes ord

förblir tysta

för honom

men de lever i mig

fortfarande

för någon annan

är den

jag älskar

någon som är värd

att få  känna den

min kärlek

 




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-05-28 18:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
din stämma andas insiktsstyrka
2014-06-02

  ULJO
Berörande skrivet
2014-06-02

  Linda CH VIP
Gripande och insiktsfull!
2014-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande...
2014-06-01

  Anya VIP
Starkt. jag tycker särskilt mycket om inledningen:
Jag älskar kärleken

jag älskade den så mycket

att jag inte märkte

att den försvann

Orden är så talande och står för sig själv. Bra!!!
2014-05-31

    ej medlem längre
Smärtsamt vackert!
2014-05-30

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet!
2014-05-30

  Katinka VIP
Jag blir oerhört berörd av din text. Så mänsklig och ändå så stark i sin önskan att bli älskad och respekterad.
2014-05-30

  aol
Borrar sej in mot mitt hjärta
2014-05-29

    Om
en text som berättar känslostarkt
2014-05-29

  Stjärnöga
Så berörande vacker
men smärtsam..
strö kärleken
där den gror
och besvaras
du är värd så
mycket mer.. :)
2014-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Går rakt in i hjärtat!
2014-05-28

  Rise Little One
Igenkännande faktor...
2014-05-28

  Lars Hedlin
Känslan starkt och berör mycket! kram
2014-05-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra, rikta kärleken till den som är värd den, ej till den som missbrukar den
2014-05-28

  Eliza-69
Berör..kram vännen
2014-05-28

  M:tin
Berör!!!!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP