Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräckligt?

Hans ord talar för sig själva

bankar slår

spikar i

så är det ju

säger han

gör det

gör det

han sitter ner

säger

du gör inte tillräckligt

jag vill att du gör mer

mer 

mer

mer!

men hon vill det inte

hon orkar det inte längre

han maler på

gör det

gör det

hon talar i tystnad inom

blundar sig stark

drömmer sig kär

i en annan tid

någonstans

där bara hon är

ja där han inte är

där han inte är




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-31 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt berörande<3
2014-06-03

  Lars Hedlin
Gillas..Insiktsfullt och bra!
2014-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text.
2014-05-31

  M:tin
Känns inte sunt i längden! Berör!
2014-05-31

    Ken Cassel
Men så är livet och kärleken
ingen dans på rosor
alla gånger
Det ska gudarna veta

Bra skrivet av dig, Nina (:

Kramar..

2014-05-31

    ADI Nehlin
stark text
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP