Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu?

Hon kastar sten

i ett hav

av mörker

 

hon når

djupet 

i orden

 

där själen andas

nära

nära

 

i djupet

känner du

henne

 

hennes själ

är evigt

evig

 

och där i djupet

drunknar du

djupt  in

 

in i hennes mörker

in  i hennes djup

ja

 

du älskar henne

för att hon är det

hon är

 

mörker är ljus

ljus

är kärlek

 

din själ

kan inte motstå

hennes

 

förstår du nu

nu

att du älskar

 

älskar henne

nu

nu och förevigt nu?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-02 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2014-06-04

    ej medlem längre
Mycket fint.
2014-06-03

    Birgersdotter VIP
Tycker om...
2014-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Att övertyga någon är inte alltid lätt...du gör det här på ett mycket speciellt och bra sätt...
2014-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Läste med välbehag.
2014-06-02

    Jag är fan större än Sartre
Tre kommentarer med "vackert" hittills. Hur många "vackert" har du fått som rekord under en text?
2014-06-02

  M M Mannheim VIP
Nina i sitt esse igen!
2014-06-02

  M:tin
Riktigt vackert!!!!
2014-06-02

  Katinka VIP
Ja. Mycket vackert.
2014-06-02

    ej medlem längre

Så vackert diktat Nina ...
2014-06-02

    ej medlem längre
fin!
2014-06-02

  mickech
Vacker text!!
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP