Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordskaparen


Liv?

Jag skriver mitt liv

jag gör det

med varm stämma

 

med styrka

med glädje

med kärlek i

 

jag skriver det 

för att jag önskar det

 

jag skriver det

för jag vet

 

att det skrivna

blir sanning 

en dag

 

för ord

skapas

 

skapas så

av ordskaparen

 

där ord vaknar

till liv

 

ja

där ord skapas

blir liv

 

blir

mitt liv

 

jag älskar orden

som blir

 

som blir

mitt liv?

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-06-03 20:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja orden har makt.-
Om vi oftare tänkte på det skulle vi bli varligare om orden.
berörande text!
2014-06-09

    Ken Cassel
Bra Nina (:

Kramar..
2014-06-09

  Lärling
Mycket fint skrivet! Jag tror också att ord skapar.
2014-06-09

  ULJO
Njutbar läsning
2014-06-06

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-06-04

    ej medlem längre
Fina ord i skrift.
2014-06-04

  Rozsi.kovacs

jätte vackert bra budskap
2014-06-04

    Birgersdotter VIP
Mycket fint formulerat
2014-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord väcker funderingar...
mycket fint...
2014-06-03

    ej medlem längre
Vackert beskrivet!Frågeställningen skapad av livet...?
2014-06-03

  mickech
Vilken fin kärleksförklaring till det skrivna ordet. Bravo!!
2014-06-03

    ej medlem längre
Jätteläcker uppbyggnad, och jag gillar budskapet, hoppet
2014-06-03

  M:tin
Jag tycker om dina ord!!!!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP