Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My beatiful home town, Jajce

Känner en liten flicka
brunt hår och bruna nallebjörn ögon
hon är lite speciell fast det är då alla kanske
men denna flickan är min moja srce
hon är ifrån Bosnien - Jajce lite mer specefikt
hon längtar tillbaka dit för där är frid
hennes harmoni hittar hon vid sitt vattenfall




Hon flydde ifrån sitt hemland 1992 pga kriget
övergav sin älskade plats i Jajce
alla dom gröna kullorna och vattenfallen
alla människor - så glada och hjälpsamma
pratar bosniska gör hon men fattar inget av det
men jag älskar denna lilla flickan ändå




Ingen förstår henne varför hon längtar tillbaka
många kan tro att hon är långsint men nej
hon längtar - saknar sin älskade plats
där hela hennes släkt och vänner var samlade
den fina kontakt har man mist idag
men en dag så kommer hon tillbaka dit
tro mig även om jag ska bjuda henne på resan
så ska hon dit för hon är min moja srce




Jag vill inget annat än att hon ska vara lycklig
för jag är så glad att hon finns i mitt liv
för jag älskar henne så himla mycket








Glöm ALDRIG det




Fri vers av Lilla trollet
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-03-28 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet