Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
närapå livslång tvist ;-)


Det ordnar sig aldrig

 

Hur ofta säger inte folk

"det ordnar sig"...

 

ibland med äkta medkänsla

men inte sällan

tämligen aningslöst

mest för att bli av med

"problemet"

 

själv avskyr jag dessa

till intet förpliktande ord

 

fräser gärna till

 

- Nej du, det är människor som ordnar saker,

aldrig 'det'

 

många är de samtal dessa ord

initierat i mitt liv

 

och kanske har jag någon gång

lyckats så ett frö

 

gott så

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-19 21:13



Bookmark and Share


    snöö
Precis så ja, det finns så många talesätt som ska föreställa en sanning som sällan finns.
2014-06-25

  Nanna X
hög igenkänning. det brukar vara jag som får försöka ordna det, så gott jag kan. ibland ordnar det sig inte alls.
2014-06-19

  walborg
Bra
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP