Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en beskrivning ur en bok om indianpojken Ponce och vildhästen Victorio. Dikten är skriven 1985. Bär vi inte alla denna mur??


Muren

Ser du muren
muren i mina ögon
Hit men inte längre varslar den
Du kan skratta, skrika, gråta
men ej passera den min vän
Endast om du stenen hittar
faller muren kanske ned
Kanske faller endast bitar
kanske krossas jag då med




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-03-30 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP