Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer?

Hennes ord är tomma

tysta

hennes mun talar ej mer

 

jag såg det

men ville inte se

 

hennes själ har lämnat

kroppen talar tomhet

hon finns ej mer

 

jag talar

jag älskar

jag andas

jag ber

 

känner det nu

hennes själ är nära

var gång jag ber

 

nu stilla i tårar 

faller

ner

 

min själ

vill andas 

vill mötas

vill känna

 

mitt jag

vill ha henne här

nära

 

jag älskar henne

förevigt 

när stjärnor ser

 

i natten jag ber

älska mig mamma

älska mig mer




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-14 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande vackert, beklagar sorgen!
2014-08-17

    Om
fin
2014-08-17

    ej medlem längre
Vackert du skriver om det svåra.Kram
2014-08-17

  Lars Hedlin
Du skriver med en vemods ton som berör det innersta!
2014-08-15

  ULJO
En djupt berörande text
2014-08-15

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2014-08-15

  Bibbi VIP
Beklagar sorgen min Vän!

Mycket starkt berörande!
2014-08-15

  Teresia Ridell
Bristande vackert med en kärlek som håller långt bortom. Så fint skrivit.

Kram
2014-08-15

  Peter Stjerngrim VIP
Beklagar sorgen innerligt, men
vet inom att hon med största sannolikhet finns kvar själsligen för att få vara nära sina dotter och övriga nära och kära som hon lämnade kvar ...
2014-08-15

    Ken Cassel
Fint Nina :-)

Sötnos där

Kramar..
2014-08-15

  Lehva VIP
Vackert och ömsint. Mycket vemod och sorg...
2014-08-14

  mickech
Vilken vacker önskan om kärlek!
2014-08-14

  Katinka VIP
Väldigt berörande. Din text känns.
2014-08-14

  Ola Rydberg
Ja berörande
2014-08-14

  M:tin
Berör!!!!
2014-08-14

  Angela Bohlin VIP
Raderna griper tag
2014-08-14

  Maj-Lis VIP
Berörande rader
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP