Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu

Hon tar ett steg bort

blundar 

hör hans röst eka 

där orden har fastnat

nitat sig fast 

han stal hennes år

med hårda slag 

av tunga ord som haglade 

han stal hennes år

många

men det finns några kvar

ännu

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-16 20:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får glömma det som ligger bakom...
2014-08-18

    ej medlem längre

2014-08-17

  Lars Hedlin
Bra så! ;)
2014-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
2014-08-17

    ej medlem längre
Det var tur det!Kram
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP