Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken är

besynnerlig

förunderlig

den finns

och sen ej mer

för kärleken är

inte längre




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-16 20:33



Bookmark and Share


  ULJO
Ja kärleken har sina irrvägar obhtkan vara svår att följa
2014-08-17

  Johan Bergstjärna VIP
Kärleken kan inte utplånas, endast täckas över. Det som en gång har brunnit kan lockas att brinna igen.
Äkta kärlek är för evigt.
2014-08-17

  Lars Hedlin
Stark i beröring! kram
2014-08-17

  M M Mannheim VIP
Hoppas att du finner den igen!
2014-08-16

    Jag är fan större än Sartre
Kärleken kommer och går. Det är besvärligt, men den kommer tillbaka och går igen. Hm, det är svårt att alltid vara kär.
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP