Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns

Jag minns 

hennes händer

varma fina 

hennes vänliga värme

min moders kärlek

den finns inte mer

inte här 

inte nu

inte någonsin mer

jag minns mina tårar

hon torkar

ej mer

ty hennes ord stöttar inte längre mina

för hennes röst 

hennes liv

hennes ande

finns ej mer

så jag älskar ett foto

ett minne av henne

i tiden då

jag minns nu då

jag älskar då nu

minnet

av min älskade mamma 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-16 20:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Känner så väl igen känslan-beklagar.Kram
2014-08-24

  Maj-Lis VIP
Berörande...det blir så tomt
2014-08-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-19

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så berörande fint...
2014-08-18

  ULJO
Öm och vacker hyllning
2014-08-17

    ej medlem längre
Så sorgligt vackert..
2014-08-17

  Lars Hedlin
Energi och kramar till dig!
2014-08-17

  Marita Ohlquist VIP
För alltid i minnets arkiv!
2014-08-17

  Bibbi VIP
Fin hyllning.
2014-08-17

    ej medlem längre
Vackert om stark sorg och saknad.
2014-08-17

  M M Mannheim VIP
Fint om en person som visar vad riktig kärlek är. Kanske inte gör så mycket väsen av sig men som alltid finns när man söker. När sen min mamma fick sitt första barnbarn då lyste kärleken ännu mer.
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP