Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig mamma.... Älskar dig...


Jag älskar dig mer..

Låt mina tårar. andas

läka dina tunga steg

må mitt hjärta.

minnas dig 

jag ber

 

min själ. är du

är du. min själ?

så håll min hand nu

och säg farväl

så håll min hand nu

för jag.  var du

var är du nu?

så torka. mina tårar

jag ber

jag älskar. dig mer

men du. du andas. ej mer?

jag älskar. du ser

och du. jag älskar. dig mer

må ditt hjärta.minnas mig 

den dag. vi möts igen 

så håll min hand nu

 

för jag. är du

och du. är jag

låt mina tårar andas

jag älskar. dig mer

så håll min hand nu 

förevigt minnas

jag älskar.dig mer

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-08-22 18:24



Bookmark and Share


  Alysse VIP
När min mamma gick bort förlorade jag en stor del av mig själv. Mycket fint skrivet
2014-10-12

    ej medlem längre
Ögonen fylls med tårar här, så fint om någon som lämnat.
2014-08-30

    Birgersdotter VIP
Berörande fint och gripande
2014-08-24

    Ken Cassel
(:
2014-08-23

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert!
2014-08-23

    Om
fint
2014-08-23

    ej medlem längre
Hurra för Nina!
2014-08-22

  Peter Olausson VIP
en text som det bara är att tycka om, att hålla tätt intill sig
2014-08-22

  mickech
Mycket vackert och gripande!
2014-08-22

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ord...
2014-08-22

  Federico Romano
Min kommer snart att göra så, och min far, men mina känslor är döda i viss mon..
2014-08-22

  Maj-Lis VIP
Så vackert om en mor som gått bort
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP