Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon är tårar som droppar 

när marken möter djupet i havet

där smärtan vidgar sina vyer

 

hon är ljuset i mörkret

där världen tar slut och anden ropar

jag orkar inte mer

 

hon är ängeln som viskar

när orden är tysta

när munnar stilla ber

 

hon är det man hör

när hjärtat slår

när tiden stannar  i en klocka

 

hon är skaparen av liv

och tagaren

av detsamma

 

hon är  men inte längre här

hon är där 

men ändå känner man henne

här




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-24 22:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra :) Gillas!
2014-09-11

    ej medlem längre
Så gripande vacker text.Kram
2014-09-11

    ej medlem längre
Så vackert skaldat om saknaden.
2014-08-30

  Let it go VIP
En mycket vacker text. Älskar de sista fyra raderna! Så vill jag känna och minnas, vara känd och få finnas. Bravo på Dig <3
2014-08-30

  Mangal VIP
En så vacker och berörande hyllning. Den flyger genom Universum till de hjärtan som alltid funnits för oss.
2014-08-27

  ULJO
En mycket berörande text, gillas
2014-08-25

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-08-24

    Birgersdotter VIP
Berörande saknad
2014-08-24

  M:tin
Berör!!!!
2014-08-24

  Maj-Lis VIP
Vackert om att sakna
2014-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner saknaden i orden...
mjukt och vackert...
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP