Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hörde M. Wiehe berätta om sina samtal med människor som lämnat detta liv och det berörde mig


När du lämnat mig

När du lämnat mig för gott
får jag höra din röst igen
Får jag höra dig tala till mig
När din kropp är förvandlad till mull
finns din själ då kvar hos mig
Kommer du till mig när jag sitter här ensam
Utan dig
Som ett vinddrag
En öm smekning
Talar du till mig då
som du gjorde alla de långa nätter vi satt tillsammans
Säger du allt det kloka till mig som jag behöver höra
Finns du för mig då
När jag är kvar här
och du där





Fri vers av drakbruden VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-04-01 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP