Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behövde aldrig en vän lika mycket som jag gör nu

Det jag trodde va mitt
i det ljusa ögonblicket
var en av dom finaste
en värdefull pärla

När jag ville gråta
kunde jag inte
för jag var ensam

Jag är ledsen
för allting
jag är ledsen
för jag vet att jag gjorde fel
jag är så ledsen
jag behövde aldrig en vän som jag gör nu

När jag ville ringa dig
och fråga dig om hjälp
jag stoppade mig själv

Jag är ledsen
för allting
jag är ledsen
för jag vet att jag gjorde fel
jag är så ledsen
jag behövde aldrig en vän som jag gör nu

Det var så sant som det verkade
hade inte förmågan
när jag ville tala om för dig
att jag gjorde ett misstag
jag gick där ifrån






Jag är ledsen..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-04-02 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet