Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagstramsiga trokéer traska tålmodigt


Världen känns ibland för trång i livet
såna dagar blir det inget skrivet
Ingenting bör nånsin tas för givet
inget helt och heller inget rivet

Vill man kan man ändå ta sin penna
plikten i ens inre börja spänna
Lusten kanske åter fram vill ränna
skriva tramsets verser, liksom denna

Men på datorn är den ändå plitad
och på papper sedermera ritad
Om i framtid an den skall bli litad
bör ju skriften sitta liksom nitad!

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Caprice! VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-27 14:56



Bookmark and Share


  aol
Gillas ler,
2014-09-27

  ULJO
Den var bra den
2014-09-27

    ej medlem längre
Fint ju!
2014-09-27

  RitaBrunner
Femfotad trokeisk tramsdikt med rim hehehe.
Jag gillar den!!
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP