Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repeat?

Nattens himmel

blinkar

 

svart

 svart som natten 

svart som katten

 

och drömmarna?

 

 

Hon andas dem fortfarande

vaken

 

 

inte längre naken

 

alltid i repeat

 

tur

tur och retur 

 

 

Men nu?

 

nu är det hennes 

 

 

 

Livet?

 

 

 

aldrig i repris?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-17 21:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...och tänkvärt...
2014-10-22

  ULJO
bra skrivet och väl förmedlat
2014-10-20

  Lars Hedlin
Underbara ord förmedlat av en varm själ .)
2014-10-19

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
bra skrivet, man måste våga prova nya saker för att blomma ;)
2014-10-18

    Ken Cassel
:-)

hihihi...
2014-10-18

  M:tin
Gillar när du skriver!!!!
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP