Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgonatankar



Själar, kroppar, helgon och du
personen förborgad
i mullens hem

där är din kropp
i evigt förvar
förvandlad bortom bortom

själen ej nåbar
var är du som var du

hur ser du ut
när döden är död






Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-30 11:07



Bookmark and Share


  ULJO
berörande i nuet
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP