Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon var 16 och förälskad, men lärde sig den hårda läxan.....


Ögonblicket

Ett ögonblick av mitt liv det var du
Då var då
Nu är nu
En snabb fläkt av kärlek
som du tog som en lek
Mitt allvar var inte ditt
Din lek var inte min
Det var då
Nu är nu
Som sagt,
ögonblick tar slut snabbt




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-04-04 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP