Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånskratt

Hånskratt

ähähähähähä

jaa

 

som ett fån

 

nu är han så där igen

tokig? 

 

Han  pratar för sig själv

 

mumlar högt

 

hånfulla ord?

 

lite som en galning

 

 

vill att hon ska höra?

 

Hur värdelös hon är




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-30 20:24



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En spegel så att hånfullheten åker
tillbaka till den hån fulle
2014-10-31

  ULJO
Verkligen berörande att läsa
2014-10-30

    AgnesKenshin
usch vilken man!
2014-10-30

  Cugel
Säker i sadeln
På en häst av osäkerhet

Denne "han"
2014-10-30

  M:tin
Sorgligt!!!!
2014-10-30

    Birgersdotter VIP
En ergitjuv som måste trycka ner andra för att må bra..Bra skrivet
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP