Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti?

Naturen ekar sin skugga

löven faller tysta

omfamnas av marken

 

 

trädstammar stammar

vintern är nära

darrar av kylan

 

mörkret viskar adjö

där ljusen flämtar 

värmer inuti 

 

 




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-30 21:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja ljusen värmer - inuti- Mycket vackert!
2014-10-30

    ej medlem längre
Bra!
2014-10-30

    Birgersdotter VIP
Fin och dubbeltydig i sitt adjö.
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP