Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du berörde 

du

 

med dina händers glöd

med dina ögons talan

 

älskade 

du

 

du väckte

mitt inre

 

jag kände

din själ

 

och älskade den

förevigt

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-30 21:30



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

vackra ord med guldkant
2014-10-31

  Angel of love
Väldigt vackert.
2014-10-31

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-31

    ej medlem längre
Fina du!
2014-10-31

  ULJO
Briljant skaldat
2014-10-30

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt..
2014-10-30

  M:tin
Jag har saknat dina vackra ord så!!!!
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP