Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en krans



kärleken en dröm
i spegelns bild
där min längtan bor

vackra ord i en krans
binder den kring dig
när dagar vilar i dunkel

långtifrån minnets kraft




Fri vers av kath
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-04-06 07:34



Bookmark and Share


    Mejja
Underbart underbar!!!
2006-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath