Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och såren fylls






i ett fruset famntag
återvänder tiden
och såren fylls

då längtan skriker stilla
sårbar och naken
sökande ditt skydd

när natten skrämmer tystnaden




Fri vers av kath
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-07 19:45



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
och längtan blev det nyfödda barnet för mig
2006-04-09

    Mejja
Så underbart och känslofylld! Fångar mig mitt i.
Skriv skriv skriv.... jag törstar efter ord... och dess läkande kraft däri.
2006-04-08

    Bodil Sandberg
I ett fruset famntag...där finns ingen plats för kärlek...där finns inget lugn och ingen trygghet...som vanligt fångar du stundens smärta oerhört bra kath
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath